Wentworth Prison
%
87

Wentworth Prison

Kijk Wentworth Prison

Moeite met waar je nou Wentworth Prison moet kijken? Gedoe met downloaden? beerme555.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wentworth is an Australian television drama series. It was first broadcast on SoHo on 1 May 2013. The series serves as a contemporary reimagining of Prisoner, which ran on Network Ten from 1979 to 1986. Lara Radulovich and David Hannam developed Wentworth from Reg Watson's original concept. The series is set in the modern day and centres on Bea Smith's early days in prison. Wentworth is filmed on a purpose built set in the suburb of Clayton. It has received a mostly positive reception from critics and the first episode became the most watched Australian drama series premiere in Foxtel history. The series was picked up by several countries, including New Zealand and the UK, where it has been retitled Wentworth Prison. The series 3rd season started 7 April 2015.

Regisseur en acteurs

 • Danielle Cormack portait

  Danielle Cormack

  Bea Smith

 • Kate Atkinson portrait

  Kate Atkinson

  Vera Bennett

 • Celia Ireland portrait

  Celia Ireland

  Liz Birdsworth

 • Shareena Clanton portrait

  Shareena Clanton

  Doreen Anderson

 • Robbie Magasiva portait

  Robbie Magasiva

  Will Jackson

 • Katrina Milosevic portait

  Katrina Milosevic

  Sue 'Boomer' Jenkins

Wentworth Prison

Wil je Wentworth Prison kijken? De serie van Danielle Cormack uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Wentworth Prison op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Wentworth Prison met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Wentworth Prison downloaden

Het downloaden van Wentworth Prison is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Wentworth Prison ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Wentworth Prison streamen

Het streamen van Wentworth Prison heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Wentworth Prison online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Wentworth Prison kijkt. Ideaal!

Wentworth Prison torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Wentworth Prison. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Wentworth Prison trailer

Bekijk eerst even de trailer van Wentworth Prison voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.