The Big Bang Theory
%
83

The Big Bang Theory

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Big Bang Theory

Moeite met waar je nou The Big Bang Theory moet kijken? Gedoe met downloaden? beerme555.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Big Bang Theory

Samenvatting

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn stereotype nerds met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar van vrouwen snappen ze niets. Gelukkig krijgen ze hulp van hun blonde buurvrouw Penny.

Regisseur en acteurs

 • Johnny Galecki portait

  Johnny Galecki

  Leonard Hofstadter

 • Jim Parsons portait

  Jim Parsons

  Sheldon Cooper

 • Kaley Cuoco portait

  Kaley Cuoco

  Penny

 • Simon Helberg portait

  Simon Helberg

  Howard Wolowitz

 • Kunal Nayyar portait

  Kunal Nayyar

  Rajesh Koothrappali

 • Mayim Bialik portait

  Mayim Bialik

  Amy Farrah Fowler

 • Melissa Rauch portait

  Melissa Rauch

  Bernadette Rostenkowski

Trailers

The Big Bang Theory

Wil je The Big Bang Theory kijken? De serie van Johnny Galecki uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Big Bang Theory op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Big Bang Theory met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Big Bang Theory downloaden

Het downloaden van The Big Bang Theory is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Big Bang Theory ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Big Bang Theory streamen

Het streamen van The Big Bang Theory heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Big Bang Theory online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Big Bang Theory kijkt. Ideaal!

The Big Bang Theory torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Big Bang Theory. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Big Bang Theory trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Big Bang Theory voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.