House
%
88

House

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk House

Moeite met waar je nou House moet kijken? Gedoe met downloaden? beerme555.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor House

Samenvatting

Dokter House is een medisch genie en specialist in besmettelijke infectieziekten. Hij leidt een jong team van artsen.

Regisseur en acteurs

 • Hugh Laurie portait

  Hugh Laurie

  Dr. Gregory House

 • Omar Epps portait

  Omar Epps

  Dr. Eric Foreman

 • Robert Sean Leonard portait

  Robert Sean Leonard

  Dr. James Wilson

 • Jesse Spencer portait

  Jesse Spencer

  Dr. Robert Chase

 • Peter Jacobson portait

  Peter Jacobson

  Dr. Chris Taub

 • Odette Annable portait

  Odette Annable

  Dr. Jessica Adams

 • Charlyne Yi portait

  Charlyne Yi

  Dr. Chi Park

 • Olivia Wilde portait

  Olivia Wilde

  Dr. Remy "Thirteen" Hadley

 • Jennifer Morrison portait

  Jennifer Morrison

  Dr. Allison Cameron

Trailers

House

Benieuwd naar House? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als House kunt bekijken.

House streamen

Wil je House streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je House gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

House downloaden

series als House kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar House. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van House. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

House torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om House te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

House trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of House je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!