Desperate Housewives
%
90

Desperate Housewives

Nu kijken

Kijk Desperate Housewives

Moeite met waar je nou Desperate Housewives moet kijken? Gedoe met downloaden? beerme555.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Desperate Housewives

Samenvatting

Wisteria Lane is niet de nette straat die het lijkt. De vrouwen in deze straat worden gevolgd door de ogen van hun overleden buurvrouw.

Regisseur en acteurs

 • Felicity Huffman portait

  Felicity Huffman

  Lynette Scavo

 • Eva Longoria portait

  Eva Longoria

  Gabrielle Solis

 • Teri Hatcher portait

  Teri Hatcher

  Susan Delfino

 • Marcia Cross portait

  Marcia Cross

  Bree Van de Kamp

 • Brenda Strong portait

  Brenda Strong

  Mary Alice Young

 • James Denton portait

  James Denton

  Mike Delfino

 • Doug Savant portait

  Doug Savant

  Tom Scavo

 • Charles Mesure portait

  Charles Mesure

  Ben Faulkner

 • Madison De La Garza portait

  Madison De La Garza

  Juanita Solis

 • Vanessa Williams portait

  Vanessa Williams

  Renee Perry

 • Jonathan Cake portait

  Jonathan Cake

  Chuck Vance

Desperate Housewives

Op zoek naar Desperate Housewives? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Desperate Housewives streamen

Het streamen van series als Desperate Housewives heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Desperate Housewives waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Desperate Housewives dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Desperate Housewives downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Desperate Housewives te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Desperate Housewives torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Desperate Housewives trailer

Weet je nog niet zeker of Desperate Housewives jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.