Het voorval: Armando en de mythe

Het voorval: Armando en de mythe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Het voorval: Armando en de mythe

Moeite met waar je nou Het voorval: Armando en de mythe moet kijken? Gedoe met downloaden? beerme555.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Het voorval: Armando en de mythe

Bekijk nog 5 bronnen

Weten in welke bioscopen Het voorval: Armando en de mythe draait?

Samenvatting

Armando, de knappe, charismatische man met de koude loerende ogen, heeft zijn fascinatie voor geweld nooit onder stoelen of banken gestoken. Hij cultiveert al sinds zijn eerste verschijning op het toneel van de kunst een gewelddadig imago. Hij laat zich portretteren met wapentuig en noemt zichzelf ‘het fenomeen Armando’: een misdadig sujet, een ‘geducht vuist, straat en messenvechter’. Vindt die fascinatie en het spel dat Armando ook op hoge leeftijd nog met zijn imago speelt, zijn oorsprong in het voorval? Swierstra en Minneboo, al lang geïntrigeerd door de mens Armando en diens knarsende oeuvre, kruipen naarmate de film vordert steeds dichter op de huid van de kunstenaar. De filmmakers confronteren Armando met het mythische beeld dat hij van zichzelf heeft geschetst. De vragen over het voorval worden indringender, de camera zoomt in op zijn door ouderdom verweerde gelaat. Nog altijd fonkelen zijn loerende ogen. Armando geeft zich niet zomaar gewonnen, hij strijdt voor de autonomie van zijn kunstenaarschap. Wil Armando, nu het einde nadert, spreken over wat er voorviel in het bos? De film volgt het laatste hoofdstuk in het leven en het werk van een van Nederlands belangrijkste naoorlogse kunstenaars. Het is een zoektocht naar de waarheid en een ode aan het mysterie. Swierstra en Minneboo laten zien dat kunstenaar en werk samenkomen in een fascinerend gesamtkunstwerk over trauma, schuld en herinnering.

Regisseur en acteurs

 • Sjors Swierstra portrait

  Sjors Swierstra

  Director

 • Roelof Jan Minneboo portrait

  Roelof Jan Minneboo

  Director

 • Armando portrait

  Armando

  Actor

Trailers

Het voorval: Armando en de mythe

Benieuwd naar Het voorval: Armando en de mythe? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met beerme555.com weet je binnen no-time waar Het voorval: Armando en de mythe draait.

Het voorval: Armando en de mythe in de bioscoop

Het voorval: Armando en de mythe draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Het voorval: Armando en de mythe.

Het voorval: Armando en de mythe streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Het voorval: Armando en de mythe te streamen is, vind je een link op beerme555.com. Weet je al zeker dat Het voorval: Armando en de mythe een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Het voorval: Armando en de mythe zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Het voorval: Armando en de mythe torrent

Op zoek naar een torrent van Het voorval: Armando en de mythe? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Het voorval: Armando en de mythe zonder zorgen.

Het voorval: Armando en de mythe downloaden

Als Het voorval: Armando en de mythe binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Het voorval: Armando en de mythe trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Het voorval: Armando en de mythe de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.